Добави обява

Всички обяви в категорията Имоти Други в Област Велико Търново

Цена
Дата на публикуване
Квадратура
Етаж
Намерени: 122 обяви в категорията Имоти Други в Област Велико Търново
Къща в гр.Лясковец

Къща в гр.Лясковец

51.130,00 ‎€
olx.bg Имоти Други Лясковец днес
Етаж 2
Квадратура 137 m²
Година на строителство 1980 г.
цена на кв.м 373,21 ‎€
Болярски Имоти Ви предлага за продажба два етажа в ЖСК-масивно строителство в град Лясковец-малък и спокоен град ,който е в близост до Арбанаси и Еленския балкан и само на 15 километра от Велико Търново. Имота, който Ви предлагаме има следните характеристики: РЗП на двата етажа е 120 кв.м., 5/6 идеални части от дворно място с площ 400кв.м., гараж 17 кв.м., лятна кухня -19,67 кв.м.с възможност за надстрояване, стопански постройки -31 кв.м. Разпределението на къщата е следното: първи етаж - дневна/хол, кухня, коридор, стълбищна площадка и баня с тоалетна, две складови помещения. Вътрешни стълби водят към втори етаж, където се намират две спални, коридор и санитарен възел, който е в процес на изграждане. Къщата е в добро състояние - тухла, със сменен покрив и нова дограма, разполага със система за отопление /котле на твърдо гориво.Има и възможност за инсталиране на газова система за отопление-газ да границите на имота. Имотът се намира на тиха и спокойна, асфалтирана улица с лесен достъп до околовръстното шосе за Горна Оряховица,в близост до центъра, магазини, спирка и парк. Заповядайте на оглед! Реф.№:В-2161
Трошачо–миячна сортировъчна инсталация /тмси/

Трошачо–миячна сортировъчна инсталация /тмси/

bazar.bg Имоти Други Лясковец 5 дни
цена на кв.м 373,21
Продава се оборудвана и работеща Трошачо–Миячна Сортировъчна Инсталация /ТМСИ/ за производство на висококачествени добавъчни материали за бетон и асфалт. Площадката има лиценз за третиране на неопасни строителни отпадъци.ТМСИ е разположена в урегулиран поземлен имот с площ 37дка (може да се окрупни до 60 дка) в землището на гр. Лясковец, обл. В. Търново. Отлично благоустроена площадка. Локален асфалтов път. На 300 м от пътя Г. Оряховица - Попово. На 3км от първокласния път София-Варна, 12 км до първокласния път Русе-Свиленград, на 15 км от гр. В. Търново.- Собствени трафопост с мощност 630 КVA и ФЕЦ с мощност 600 kW.- Питейна и промишлена вода. - Нафтостанция 20000 л, оборудвана с бензиноколонка с възможност за зареждане и отчитане с персонални карти.- Автокантар /автомобилна електронна везна /товароносимост 60 т, дължина 18 м/- Административно-битова сграда - топлоизолация, соларна инсталация за топла вода.- Работилница и складови помещенияПроизводствената инсталация е с капацитет за преработка на 60 t/час и е оборудвана с:3 трошачки: - Конусна трошачка MetsoNordberg НР100 (2008 г.)- Вертикална трошачка Metso Barmac B6150SE(2008 г.)- Челюстна трошачка ТЧС 600/900 (1979г.)3 двуредни сита: - С1 – сито FORTMEIER DD 1500x4000мм;- С2 – сито вибрационно стоящо СВ-1М (2007г.);- С3 – сито вибрационно стоящо СВ-1М (1980г.);2 шнекови класификатора:- Класификатор спирален К1 750 (2004г.);- Класификатор спирален К1 1200 (1980г.);Промивен двувалов шнек KISA SW 60/4000;2 приемни бункера -с обем 60м3, с предпазни скари с носимоспособност 40т, оборудвани с лентови питатели и шибърни затвори;3 междинни бункера оборудвани с лентови питатели и шибърни затвори;18 лентови транспортьора;Оборудвана помпена инсталация – 50 л/сек.Пулт за ръчно и автоматично управление, силови табла, магнитен сепаратор и др.;Продажбата, в зависимост от интереса, се предлага в следните варианти:- Поземления имот заедно със сградите, ТМСИ и ФЕЦ 600;- Само инсталацията;- Отделни машини или част от оборудването;Цени: по договаряне.
Дава под наем бизнес имот, гр. горна оряховица, област велико търново

Дава под наем бизнес имот, гр. горна оряховица, област велико търново

350,00 ЛВ
bazar.bg Имоти Други Горна Оряховица 6 дни
Квадратура 425 m²
цена на кв.м 0,82 ЛВ
ЕКСКЛУЗИВНО!ЛОТОС Недвижими Имоти предлага на Вашето внимание урегулиран поземлен имот, находящ се в началото на местност Чуруковец, гр. Горна Оряховица. Имотът е с правилна форма, равен, има ток и вода на граница. Подходящ е за обособяване на паркинг. За повече информация - на посочения телефон.
Дава под наем бизнес имот, гр. лясковец, област велико търново

Дава под наем бизнес имот, гр. лясковец, област велико търново

770,00 €
bazar.bg Имоти Други Лясковец 15 дни
Квадратура 1200 m²
цена на кв.м 0,64 €
SUNNY HOMES недвижими имоти ОТДАВА под наем оборудван автосервиз и автокъща, намиращи се в гр.Лясковец. Целият парцел е с квадратура от 1200кв.м. Локацията му е чудесна, на главен път с чудесна видимост и място за паркиране. Реф.номер: 20453Информация за нас, услугите, които предлагаме и още много оферти на адрес www.sunnyhomes-bg.com. Техническа и юридическа обезпеченост на всички сделки! Безплатно съдействие за банков кредит!
Продава бизнес имот, с. джулюница, област велико търново

Продава бизнес имот, с. джулюница, област велико търново

61.800,00 €
bazar.bg Имоти Други Джулюница 15 дни
Квадратура 1490 m²
цена на кв.м 41,48 €
Агенция за недвижими имоти Sunny Ноmes предлага на Вашето внимание хлебозавод за продажба в центъра на с. Джулюница-1490кв.м. Сградата е масивна и запазена. Състои се от няколко големи работни и складови помещения, както и помещения за персонал. Имотът включва магазинна част, голям външен двор, подходящ за обслужване на обекта. Строителство-тухла. В имота има ток и вода. Нов водопровод. Отопление-печка и камина. Година на строителство-1975г. Намира се в центъра на селото. Село Джулюница се намира на 25км. от В.Търново.#24721
Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, колю фичето

Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, колю фичето

310,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 23 дни
Квадратура 60 m²
цена на кв.м 5,17 €
370276 Предлагам под наем фризьорски салон в кв.Колю Фичето, в непосредствена близост до СУ'Емилиян Станев', Спортна зала, Трети и Четвърти корпус на Университета, три детски градини. На площ от 60кв.м са обособени три помещения, склад, баня с тоалетна. Салонът е с нужните разрешителни за работа, действащ от 2009г.-2019г. Оборудван, като са обособени пет работни места/ две за фризьор, две за маникюр, едно за козметик/, разполага и със солариум.ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО: 2010 г.
Продава бизнес имот, гр. велико търново, варуша

Продава бизнес имот, гр. велико търново, варуша

1.500.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 29 дни
Квадратура 410 m²
цена на кв.м 3.658,54 €
АДРЕС продава ЕКСКЛУЗИВНО офис сграда на четири етажа в центъра на гр.Велико Търново.Има площ от 410 кв.м. Партерния етаж е зает от магазин с витрини към улицата. Състои се от търговска зала, кухненско помещение, малък склад и санитарен възел. Двата етажа над магазина са офисни. Състоят се от просторно офисно помещение, кухненска част, тераса и санитарен възел. Всеки от тях е снабден с по три климатика, а магазина с един. Последния етаж е зает от панорамен апартамент с две спални.Сградата е в отлично състояние, след основен ремонт и готова за експлоатация.Намира се в центъра на града, на място с голям човекопоток и видимост от главна улица.Код на оферта: 622878
Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, център

Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, център

3.500,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 29 дни
Квадратура 550 m²
цена на кв.м 6,36 €
Предлагаме под наем офисна сграда /бивш банков офис/ в Идеалния Център на града.Отдават се под наем първите две нива:-Първо ниво на Партерен етаж с размер 280кв.м. Състои се от голям салон за клиенти и пет работни кабинета.-Второ ниво на Кота -1 с размер 270кв.м. Състои се от Голяма конферентна зала, два санитарни възела, стаи за почивка, трезор.Сградата е построена за нуждите на БНБ.Локацията е отлична! Разположена е на ул. Независимост с възможност за поставяне на големи рекламни табели.Подходяща е се централен клон на банка или голям търговски офис.
Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, център

Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, център

350,00 ЛВ
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 30 m²
цена на кв.м 11,67 ЛВ
Представяме,Ви Салон за красота ,находящ се в района на Спортна зала,гр.Велико Търново.Помещението е в много добро състояние,с нови мебели.За повече информация, заповядайте във офиса на фирмата или се свържете с нас на посочените контакти.
Продава бизнес имот, гр. елена, област велико търново

Продава бизнес имот, гр. елена, област велико търново

220.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Елена 30+ дни
Квадратура 10400 m²
цена на кв.м 21,15 €
Продава проект за изграждане на Фотоволтаична Електрическа Централа с мощност 1 MW, сРазрешение за строеж, с Договор за присъединяване към ЕРП и съгласувани условия с ЕСО,Разрешение за външна кабелна връзка. Парцелът от 10 400 кв.м. е в регулация, с лице наасфалтов път и НТП - за производство на ел. енергия.
Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

199.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 280 m²
цена на кв.м 710,71 €
Агенция Doorman Estate Ви предлага за продажба на бизнес имот - луксозен и оборудван Beauty & SPA център (фризьорски салон, козметичен салон, маникюр, педикюр, масаж, грим). Кафе - бар! Интериорният дизайн е изработан от Кирил Станев. За реализация на проекта се исползват известни италиански фирми, които са се доказали отлично в сферата на красота.
Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

75.000,00 ЛВ
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 45 m²
цена на кв.м 1.666,67 ЛВ
Представяме Ви,офис/фризьорски салон находящ се в Широкия център на гр.Велико Търново,в близост до институции, магазини,паркове и др.Имота е с площ от 45 кв.м.Предлага се завършен и готов за експлоатация.За оглед и повече информация, заповядайте във офиса на фирмата или се свържете с нас на посочените контакти.
Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

336.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 205 m²
цена на кв.м 1.639,02 €
SUNNY HOMES недвижими имоти предлага бизнес сграда в идеален център на гр.Велико Търново. Имотът е с РЗП 205 кв.м, тухла, на три етажа и е със следното разпределение: Първи етаж-кафе-аперитив; Втори етаж-магазин; Трети етаж-офиси. Сградата е с два самостоятелни входа, на две улици, с прилежаща собствена земя, има Акт 14.Локацията на имота е перфектна, в супер центъра на града, на улица с голям пътникопоток и е подходящ за офиси, магазин, call център, медицински център, хотел, кафе и др.Информация за нас, услугите, които предлагаме и още много оферти на адрес www.sunnyhomes-bg.com. Техническа и юридическа обезпеченост на всички сделки!Брокер на офертата: Милен Ангелов-тел.0884989291
Продава бизнес имот, с. самоводене, област велико търново

Продава бизнес имот, с. самоводене, област велико търново

13.500,00 €
bazar.bg Имоти Други Самоводене 30+ дни
Квадратура 50 m²
цена на кв.м 270,00 €
търговски обект;#30822 Агенция за недвижими имоти SUNNY HOMES ви предлага за продажба търговско помещение, находящо се в едно от добре развитите и предпочитани села, а именно с. Самоводене. Имотът е с площ от 50кв.м., с лице към главен път Велико Търново- Самоводене. Обектът е с чудесна локация, разположен на възлово място, в близост до главна спирка в селото, голям хранителен магазин, точка за бързо хранене и ТИР паркинг. Подходящ е за закупуване с цел инвестиция, с възможност да се обособи като магазин, склад, ателие и др., както и да се използва мястото отпред за друг вид търговска дейност. Имотът има партиди за ток и вода.Компанията SUNNY HOMES - недвижими имоти разполага с :-Юридически Отдел - извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота;-Строително-Ремонтен Отдел -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.БОНУС! SUNNY HOMES предоставя безплатна застраховка за всеки закупен от нас имот през 2023 г.- Забележка : Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие !
Продава бизнес имот, гр. велико търново, асенов

Продава бизнес имот, гр. велико търново, асенов

97.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 252 m²
цена на кв.м 384,92 €
50001248 Напълно реновирана търговска сграда, разположена в Асенова махала във Велико Търново. Представяме ви напълно реновиран търговски имот в непосредствена близост до река Янтра. Имотът се намира в квартал Асенов, сгушен в подножието на хълма Царевец. Сградата е проектирана като художествена галерия, но е подходяща за много цели. Имотът е идеален за ресторант, дискотека, офис пространство и др. Самият имот е доста голям - 252 кв.м и дори има възможност за закупуване на допълнително място. Сградата е напълно реновирана - има нов покрив, нови улуци и водосточни тръби. Освен това има и нова електрическа инсталация и нов водопровод. Подовете са новопокрити, а стените в мокрите помещения са с нов санитарен фаянс. Има и нови дървени врати и прозорци. Общата площ на имота е 252 кв.м., разпределена между две големи зали и много складови помещения и пространства, предвидени за мокри помещения. Имотът има прекарани вода и електричество. Разположен е на асфалтов път, което го прави лесно достъпен през цялата година. Нещо повече, той е в близост до много туристически атракции като Царевец, Трапезица, църквата Св. Четиридесет Мъченици, Владишкият мост и др Възползвайте се от това много добро бизнес предложение в голям и комуникативен град като Велико Търново. Ако имате собствен бизнес или искате да започнете такъв, то закупуването на този имот е една чудесна инвестиция за вас.
Продава бизнес имот, гр. свищов, област велико търново

Продава бизнес имот, гр. свищов, област велико търново

230.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Свищов 30+ дни
цена на кв.м 384,92 €
Имота е отлично инвестиционно предложение. МОДЕРЕН СПА ЦЕНТЪР, находящ се в гр.Свищов. Намира се в южната част на града в близост до прохладна гориста местност. Сградата е новопостроена върху собствен парцел през 2011г. Имотът е разположена на ниво 1 и сутерен с общо РЗП 415 кв.м. Всяко ниво е със отделен вход. На Ниво 1 е разположен лоби-бар. Сутерена разолага с басейн, джакузи, сауна, парна баня, зона за отдих, 2студия за масаж-едното с прилежаща баня и тоалетна, 2съблекални с бани и тоалетни, открит душ, спортна зала, лоби бар, кухня, соларно студио, склад, зала-филтрационен блок на водните съоръжения, вентилации-входяща и изходяща. Спа центъра се отоплява се с парно и климатик.
Продава бизнес имот, гр. велико търново, колю фичето

Продава бизнес имот, гр. велико търново, колю фичето

500.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 442 m²
цена на кв.м 1.131,22 €
Агенция Имоти Консулт Ви предлага търговски център в един от най-развитите квартали, а именно Колю Фичето . Районът е изключително комуникативен - в близост до спортна зала, парк, множество магазини и заведения, с непрестанен човеко и автопотокът. Помещението е със статут на магазин с площ от 442кв.м, разпределени между два етажа и разполага с голяма търговска площ, склад и санитарен възел. Имотът е с подови настилки от гранит, окачени тавани, ЛЕД осветление и големи витрини към главен булевард. Предвид отличната си локация, това предложение е изключително подходящо освен за магазин, за колцентър, офис, представителство на фирма, козметично студио или салон за красота. Наемната цена е без ДДС! Не изпускайте това наше предложение! Ref. No. 5861
Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, бузлуджа

Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, бузлуджа

500,00 ЛВ
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 23 m²
цена на кв.м 21,74 ЛВ
Агенция Имоти Консулт Ви предлагат козметично студио находящо се на партерен етаж в сграда ново строителство в кв. Бузлуджа . Имотът е с площ от 23 кв. м., разпределени между зала, която е разделена на две с гипсокартон и плъзгаща се огледална врата и санитарен възел. Обектът е в перфектно състояние, климатизиран, със статут на козметичен салон. Подходящ за миглопластика, козметични процедури, грим, масаж или маникюр/педикюр. Изключително възможност за развитието на Вашия бизнес. Не го пропускайте! Ref. No. 5766
Дава под наем бизнес имот, гр. лясковец, област велико търново

Дава под наем бизнес имот, гр. лясковец, област велико търново

1.500,00 ЛВ
bazar.bg Имоти Други Лясковец 30+ дни
Квадратура 100 m²
цена на кв.м 15,00 ЛВ
Агенция Имооти Консулт Ви предлагат автосервиз находящ се на главен път в гр. Лясковец. Сградата е тухлена и е построена през 2019 г. Помещението има всички необходими документи за извършване на дейност. Разполага с две гаражни врати и два броя подемника. Разполага със санитарен възел. Има възможност за използване на заден двор. В имота има прекаран СОД и монтирано видеонаблюдение. Посочената цена е без ДДС. Ref. No. 4443
Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, център

Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, център

200,00 ЛВ
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 18 m²
цена на кв.м 11,11 ЛВ
Агенция Имоти Консулт Ви предлагат козметично студио находящо се в Идеалния Център на гр. Велико Търново. Имотът се намира на втори етаж с площ от 18 кв. м., климатизирано, разделено с паравани, но със самостоятелен вход. Подходящо за всякакъв вид козметични услуги. Санитарния възел е от общ на етажа. Посочената цена е с включено ДДС. Ref. No. 5723
Продава бизнес имот, с. леденик, област велико търново

Продава бизнес имот, с. леденик, област велико търново

250.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Леденик 30+ дни
Квадратура 216 m²
цена на кв.м 1.157,41 €
Предлагаме Ви, търговски обект в село Леденик община Велико Търново.Цялата площ на обекта е 216 кв.м. Състои се от два етажа, като единия е подземен.Надземната сграда е с площ от 127,5 кв.м, със разпределение- търговска зала, склад, два санитарни възела.До подземния етаж се стига по вътрешни стълби и е с площ от 54,5 кв.м., състои се от голямо складово помещение. На този етаж има избено помещение с площ от 14 кв.м. Обекта разполага с външен кладенец и рампа за товаро-разтоварни дейности. Имота е подходящ за различни видове търговски дейности.За повече информация и огледи се свържете с нас!Нашата агенция съдейства БЕЗПЛАТНО за всякакъв вид кредитиране при преференциални условия за нашите клиенти във всички банки и финансови институции.
Етаж от масивна къща, гр. Велико Търново, кв. Акация

Етаж от масивна къща, гр. Велико Търново, кв. Акация

75.000,00 ‎€
olx.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
цена на кв.м 1.157,41 ‎€
Невен имоти ЕООД гр. Велико Търново, Ви предлагаме първи етаж от триетажна тухлена къща, гр. Велико Търново, с малък двор, разположен в тих и спокоен район на града. Жилищният етаж е с южно изложение и се състои от три стаи, малка кухня на север, коридор, две сервизни помещения и маза. Една от стаите е обособена с разрешително за стоматологичен кабинет и е със самостоятелен вход и отделни партиди за ток и вода. Жилището е с направен ремонт, като: ПВЦ дограма, остъклена тераса, стените са шпакловани и боядисани с латекс, подовите настилки са теракот и дървено дюшеме в отлично състояние. Към имота са придадени за ползване двор, около 20 кв.м от целият парцел с площ 341кв.м, в който е построена сградата. Етажа е обзаведен.Климатик в едната стая. Отопление на ток. Газ на улицата пред имота.
Продава бизнес имот, гр. велико търново, картала

Продава бизнес имот, гр. велико търново, картала

450.000,00 ЛВ
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 707 m²
цена на кв.м 636,49 ЛВ
Агенция БОЛКАН ЕСТЕЙТ има удоволствието да ви предложи бизнес имот за продажба в град Велико Търново, Промишлена зона Зеленка , местност Картала . Имотът представлява парцел от 707 кв.м. с предназначение ремонт и поддържане на транспортни средства , заедно с построената в него сграда /масивна стопанска сграда- метално хале/ с площ от 372 кв.м., разделена в няколко зони- автосервиз с ремонтен канал, офис, склад и санитарен възел и гараж- склад. В северната част на имота и дворно място с площ от 335 кв.м. До имота се стига по асфалтов с целогодишен достъп. Обявената цена е без ДДС.
Продава бизнес имот, с. долна липница, област велико търново

Продава бизнес имот, с. долна липница, област велико търново

62.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Долна Липница 30+ дни
Квадратура 2000 m²
цена на кв.м 31,00 €
Предлагаме Ви, търговски обект предназначен за бензиностанция, намиращ се в село Долна Липница, област Велико Търново.Обекта отговаря на всички нормативни уредби към момента. Цялата площ е 2 декара.Разполага с: вкопана комбинирана цистерна за четири тона бензин и шест тона дизел, една колонка и четири пистолета; цистерна за газ пет тона и колонка; сграда 67.32 кв м с разрешително за продажба на хранителни стоки и алкохол и лиценз за тютюневи изделия. Има и операционна система N-sys.Обектът може да бъде закупен и с фирмата, на която е работил-ЕООД, с перфектна кредитна история, без задължения от създаването 2006г.За повече информация и огледи се свържете с нас!Нашата агенция съдейства БЕЗПЛАТНО за всякакъв вид кредитиране при преференциални условия за нашите клиенти във всички банки и финансови институции
Ресторант в с. Батак

Ресторант в с. Батак

45.000,00 ЛВ
olx.bg Имоти Други Батак 30+ дни
цена на кв.м 31,00 ЛВ
Помещението е полу ремонтирано 116 кв салон, 96 кв кухня и 98 кв маза. За повече информация на посочения телефон.
Продава бизнес имот, с. овча могила, област велико търново

Продава бизнес имот, с. овча могила, област велико търново

165.000,00 ЛВ
bazar.bg Имоти Други Овча могила 30+ дни
Квадратура 196 m²
цена на кв.м 841,84 ЛВ
Агенция ''Адрес'' гр. Плевен предлага къща за гости в с. Овча могила. В равен и просторен двор от 1260 кв.м. са разположени: голям гараж (48 кв.м)., селскостопански постройки, три къщи, като едната е дадена под наем за офис. Основната къща е на плоча, със застроена площ от 98 кв.м. Състои се от: на първи етаж -заведение -тип механа, с две звезди, оборудвана кухня, складово помещение, лятна градина с пещ. На втория етаж са разположени две двойни стаи и една тройна с кухненски кът, баня и тоалетна отделно. Имотът се продава във вида, който е на снимките.В селото има рехабилитационен център с лечебна минерална вода, която се използва за лечението на пациенти с различни здравословни проблеми. Отлична локация и комуникации, в центъра, до специализираната болница. Имотът е подходящ както за живеене, така и за развиването на семеен бизнес.За информация и огледи-0889 003 359. Съдействие за ипотечни и потребителски кредити, чрез КредитЦентър. Последвайте страницата ни във фейсбук: Кристиян Цветанов-АДРЕС Недвижими имоти Плевен.
Продава бизнес имот, гр. горна оряховица, област велико търново

Продава бизнес имот, гр. горна оряховица, област велико търново

725.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Горна Оряховица 30+ дни
Квадратура 2157 m²
цена на кв.м 336,11 €
FRIENDS HOUSE предлага за продажба административна сграда на 5 етажа в центъра на гр.Горна Оряховица, на една от главните улицив града. Сградата е със ЗП 312 кв.м, и РЗП от 2157 кв.м, състояща се от : кабинети, зали, сервизни помещения и др. Монолитно старо строителствосъс собствена земя от 2400 кв.м. Сградата е без асансьор, но има предвидена техническа възможност и място, където може да се изгради вътрешен асансьор. Поради перфектната локация и площ на сградата,имотът може да бъде идеален за изграждането на офис сграда, търговски център, хотел, спортен комплекс, за логистична дейност и др.Цената на имота е без ДДС. FRIENDS HOUSE разполага с пълната документация и скица на имота. Огледи по всяко време ! Ref.No: 108
Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, света гора

Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, света гора

1.000,00 ЛВ
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 700 m²
цена на кв.м 1,43 ЛВ
Предлагаме Ви самостоятелна сграда под наем, находяща се в квартал Света гора. Имота е със статут на магазин, но може да бъде ползван за склад, кол център или друг вид дейност. Сградата се състои от партерен етаж с РЗП 350кв.м. и основен етаж от 350кв.м. Магазина подлежи на ремонт, като към момента се подменя дограмата .
Продава бизнес имот, гр. батак, област пазарджик

Продава бизнес имот, гр. батак, област пазарджик

5.000.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Батак 30+ дни
Квадратура 176117 m²
цена на кв.м 28,39 €
Хотелски комплекс БЕЙКЪРВИЛ, язовир Батак с 18 бр ПИ, местност Голака, Цигов Чарк, обл. Пазарджик:- 18 Поземлени имота, 5 от които частично придобити с обща площ 176,117 m2;- Хотелски комплекс Бейкървил в строеж, състоящ се от 6 блока с различна степен на завършеност;- Спортен комплекс Бейкървил в строеж, състоящ се от 3 блока с различна степен на завършеност;- Ски влек и обслужваща сграда;- Трафопост;- Двуетажна еднофамилна вилна сграда Бътерфлай, ЗП 180 m2 и РЗП 519, 70 m2 с тераса 39,80 m2;- Сграда покрит гараж, ЗП 3,599 кв.м на един етаж.Посочените имоти представляват част от проект, включващ:- Основен 5-звезден хотел с РЗП 37,000 m2, с капацитет 450 основни легла, разпределени в 174 двойни стаи и 44 апартамента, лоби-бар, магазини, конферентни зали, ресторант, казино с отделен салон за ВИП гости, СПА център с 22 м басейн с минерална вода и площ 3 000 m2;- Втори 5-звезден хотел с РЗП 22 000 m2, с капацитет 432 основни легла, разпределени в 216 двойни стаи със свързващи врати, лоби-бар, ресторант, Виенска сладкарница, детски център.Адрес:Хотелски комплекс БЕЙКЪРВИЛ, язовир Батак, местност Голака, община Батак, обл. ПазарджикЗа повече информация: +359 2 950 53 34/ [email protected]
Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

190.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 175 m²
цена на кв.м 1.085,71 €
RE/MAX Old Capital продава помещение в центъра на град Велико Търново.Площта от 175кв.м. е разпределена между партерен етаж и още едно ниво. Първото ниво е просторно и светло с два входа. Там са разположени и тоалетна, баня с тоалетна, мокро помещение и обща част с мивка. Вити стълби отвеждат към по-ниското ниво, което е обширно и без допълнителни помещения.Има и склад с височина 3м и отделен вход към него. Имотът е подходящ за оръжеен магазин, офис, школа или учебен/спортен център, салон или студио.Заповядайте на оглед и изберете идеалното място за своя бизнес! 0878996946 - Гергана, RE/MAX Old Capital
Продава бизнес имот, с. лозен, област хасково

Продава бизнес имот, с. лозен, област хасково

53.000,00 ЛВ
bazar.bg Имоти Други Лозен 30+ дни
Квадратура 1215 m²
цена на кв.м 43,62 ЛВ
Престиж Билдинг представя на вашето внимание! ПЛАТЕН ПРОЕКТ И РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ!!!- два имота с РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ за ФЕЦ в общ. Любимец, обл. Хасково.- Точката на присъединяване на имота е на 380 метра на ниско напрежение, без изграждане на трафопост.Първи с площ 1095кв.мВтори с площ 1215кв.м.Цена на парцел: 53 000лв.0885 009666
Дава под наем бизнес имот, с. мирово, област софия област

Дава под наем бизнес имот, с. мирово, област софия област

6.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Мирово 30+ дни
Квадратура 2998 m²
цена на кв.м 2,00 €
ГОТОВА МНОГОФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА ДО АВТОМАГИСТРАЛА ТРАКИЯ!Екипът на YOHOME недвижими имоти има удоволствието да ви представи сграда със складова, офисна част и кафене в непосредствена близост до автомагистрала Тракия в района на Ихтиман, а именно село Мирово. Състои се от 4 етажа със следните разпределения :Сутерен за складиране на суровини.1 - складова част с височина 3.95м и кафене2 - складова част с 4 обособени офиса (18м2 всеки) с височина 3м3 - складова част с 4 обособени офиса (18м2 всеки) с височина 2.6м4 - покривни тераси от всички страни , 4 обзаведени спални и таванско складово помещение.От двете страни на етажите има 2 стълбища и 1 функциониращ асансьор. На всеки етаж има по 2 санитарни възела, като на последния етаж към всяка спалня има санитарен възел. Отоплението на сградата е на ток, като на почти всяка колона има изводи за монофазен и трифазен ток. Подходяща е както за производство, така и за логистика. Пред сградата има място за паркиране. С подготвени изрядни документи за сделка.За повече информация се обадете на 0877 988 099 и цитирайте следния код на обявата : 12138
Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

10.000.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 6500 m²
цена на кв.м 1.538,46 €
БЦ Скай Център - нова представителна сграда в идеалния център на Велико Търново предлага разнообразие от офисни и търговски площи!Уникална локация- на главен булевард и на метри от пешеходната зона! В непосредствена близост до градския съд и важни учреждения.
Продава бизнес имот, с. върбица, област плевен

Продава бизнес имот, с. върбица, област плевен

40.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Върбица 30+ дни
Квадратура 130 m²
цена на кв.м 307,69 €
Селото Върбица е част от Плевенската община. Разполага се точно на 12 км. североизточно от града Плевен. Намира се в централна Дунавската хълмиста равнина, на надморска височина към 200 метра и се простира по северните склонове на Плевенските възвишения.Имаме удоволствието да Ви предложим бизнес имот находящ се в село Върбица съставен от два парцела обединени в едно дворно място от 2500 квадратни метра заедно с изградената в него бизнес сграда, състояща се от три помещения по 43 квадрата всяко със собствено захранване с вода и ток , канализация и собствен санитарен възел. В двора има и външен санитарен възел също свързан в канализацията. В имота има геран за собствени нужди, както и монофазен и трифазен ток. Помещенията са подходящи за логистичен център , бизнес или след преустройство за живеене.Имота граничи на две асфалтови улици.Перфектни документи, без тежести. Агенцията е с изключителни права и за оглед се попълва протокол за посещение. Рубикон ООД предлага всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделка за покупко-продажба до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Съдейства за отпускане на банкови кредити при възможно най-добри условия за клиента. Рубикон ООД разполага с екип от професионалисти и е регистрирана по ЗЗЛД като администратор на лични данни, което гарантира сигурността на клиентите.Ако проявявате интерес към тази оферта, необходима Ви е допълнителна информация, желаете да направите оглед на имота, оставаме на Ваше разположение за всякакви въпроси.За огледи, моля звънете на указаните телефони 0888 645880 - на Ваше разположение сме!
Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

119.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 150 m²
цена на кв.м 793,33 €
Агенция за недвижими имоти КОНСУЛТ ЕНД ПРОПЪРТИС Ви предлага многофункционален имот, състоящ се от две самостоятелни стаи; санитарен възел; платформа с различни приложения; долен етаж, който в момента е работеща закусвалня. Имотът може да се използва като двустаен апартамент с магазин; като офиси с магазин или учебен/козметичен/детски център +магазин на долното ниво. Разполага със самостоятелен вход и към двата етажа. Намира се в широк център, до Стадион, училище, парк, булевард, магазини.
Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, колю фичето

Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, колю фичето

550,00 ЛВ
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 56 m²
цена на кв.м 9,82 ЛВ
Предлагаме оборудван козметичен салон в кв. 'Колю Фичето'. Помещението е разделено на пет работни места, две за фризьор, две маникюрист, козметик и солариум. След ремонт с обзавеждане. ID1561
Продава бизнес имот, гр. велико търново, колю фичето

Продава бизнес имот, гр. велико търново, колю фичето

62.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 56 m²
цена на кв.м 1.107,14 €
Предлагаме за продажба фризьорски салон, след ремонт в кв. 'Колю Фичето'. Помещението е разделено на пет работни места, санитарен възел, има и солариум. Продава се обзаведено и оборудвано. ID1560
Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, център

Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, център

1.950,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 280 m²
цена на кв.м 6,96 €
ВИРТУАЛЕН ТУР! Търговско помещение под наем в центъра на град Велико Търново.Имотът представлява партерен етаж на ниво улица от двуетажна административна сграда срещу централна поща, началото на търговката улица, видимост от бул. Васил Левски, ул. Независимост и пл. Майка България.Сградата е реконструирана и е в много добро състояние. Помещението е подходящо и за казино, офис, магазин, банков представителен офис или заведение.Обявената наемна цена е без ДДС.Както местоположението на помещението, така и доброто му състояние предполагат много добър потенциал за разработване на бизнес.Моля, обърнете внимание, че актуалните цени са в евро. Цените в британски паундове и щатски долари са приблизителни и актуални към деня на публикуването на съответния имот. За да разгледате виртуален тур, моля копирайте и поставете линка във Вашия браузер ВИРТУАЛЕН ТУР: https://app.cloudpano.com/tours/NCD2evAcZРЕФ. : 110704
Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, бузлуджа

Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, бузлуджа

255,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 80 m²
цена на кв.м 3,19 €
Представяме на Вашето внимание търговски имот под наем, намиращ се в жилищен квартал Бузлуджа в град Велико Търново. Квартал Бузлуджа е развит квартал, осигуряващ наличност на всички необходими удобства, разнообразие от места за отдих, развлечение и пазаруване, с лесен достъп до магазини, детски градини. Площта на магазина е 80 кв.м. и включва търговско помещение, тераса, склад и санитарен възел. Поставена е PVC дограма и врати; подовите настилки и стените са на шпакловка и замазка, има направена външна изолация. Състоянието, в което се намира помещението е добро, има видимост от главен път и е отлична инвестиция.Реф. 110766
Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, център

Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, център

100,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 25 m²
цена на кв.м 4,00 €
Козметично студио под наем разположено в топ центъра на град Велико ТърновоПредставеният имот се намира в топ центъра на град Велико Търново. Разположен е на главна улица в града с голям човекопоток.Салонът се предлага под наем необзаведен. Площта му е 25 кв. и разполага с входен коридор, санитарен възел и просторно работно помещение. Нужно е освежаване на помещението. Намира се на ниво улица от тухлена жилищна сграда, към оживена и главна улица.Салонът се намира на комуникативно място, което предлага отлична възможност за работа. Подходящо е за масажно или фризьорско студио.Моля, обърнете внимание, че актуалните цени са в евро. Цените в британски паундове и щатски долари са приблизителни и актуални към деня на публикуването на съответния имот. Ref : 111200
Дава под наем бизнес имот, гр. горна оряховица, област велико търново

Дава под наем бизнес имот, гр. горна оряховица, област велико търново

205,00 €
bazar.bg Имоти Други Горна Оряховица 30+ дни
Квадратура 106 m²
цена на кв.м 1,93 €
Фитнес зала под наем, в идеален център на гр. Горна ОряховицаФитнес зала под наем, топ център на Горна Оряховица.Предлаганият имот е с площ 106 кв. м търговска площ и се състои от помещение за фитнес, съблекалня, баня, голяма просторна тераса и тоалетна.Интериорът разполага с подова настилка теракота и гранитогрес, стените са боядисани с латекс и алуминиеви врати и дограма.Помещението е със статут на фитнес, и се предлага напълно оборудвано. Разположено е централен район на Горна Оряховица и е с добър бизнес потенциал. Намира се в близост до автобусна спирка, магазини, заведения и институции в града.Моля, обърнете внимание, че актуалните цени са в евро. Цените в британски паундове и щатски долари са приблизителни и актуални към деня на публикуването на съответния имот.Ref : 120200
Продава бизнес имот, гр. елена, област велико търново

Продава бизнес имот, гр. елена, област велико търново

450.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Елена 30+ дни
Квадратура 1200 m²
цена на кв.м 375,00 €
Топ Естейт Недвижими имоти Ви предлага инвестиционен имот в Еленския балкан. Предлаганият имот включва общо седем къщи, две от които ново строителство, парцел в регулация с площ 9000 кв. м и 150 дка земеделски земи (гори, ниви, пасища). Имотът се намира в село, отстоящо на 10 км от град Елена, като селото и къщите са разполежи на южен склон с прекрасна панорамна гледка към Стара планина. Едната новопостроена къща е завършена и готова за живеене, има Акт 16, като тя е двуетажна с РЗП 300 кв. м. Първият етаж се състои от просторна механа с камина и оборудвана кухня, сервизно помещение, склад и баня с тоалетна. Вторият етаж се състои от входно антре, две спални, всекидневна с трапезария, кухня, широка Г-образна тераса с прекрасна панорамна гледка. Другата новопостроена къща е със степен на завършеност Акт 15, тя е триетажна с РЗП 516 кв. м, предзначена е за хотел. На първия етаж има голяма зала (ресторант) и два апартамента, като всеки се състои от спалня, кухня и санитарен възел. На втория етаж са разположени два апартамента - всеки се състои от две спални, кухня, тераса и санитарен възел. Третият етаж включва апартамент с две спални заедно с две бани и тоалетни към всяка спалня, дневна, кухня и тераса. Останалите пет къщи се нуждаят от основен ремонт или реконструкция. Водоснабдяването в селото е чрез собствен водоизточник - сондаж, заедно с хидрофорна система и голям бетонен резервоар с обем 4 куб. м, изградена е канализация с пречиствателна станция, има трафопост и разполага с монофазен и трифазен ток. Имотът е подходящ за развитие на бизнес с цел изграждане на ваканционно селище или комплекс от затворен тип. Номер на оферта: 289. We speak English.ВАЖНО! Офертите на Топ Естейт се качват първо във фейсбук страницата на Топ Естейт Недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. Нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. Възползвайте се!
Продава бизнес имот, гр. килифарево, област велико търново

Продава бизнес имот, гр. килифарево, област велико търново

160.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Килифарево 30+ дни
Квадратура 600 m²
цена на кв.м 266,67 €
Агенция Болкан Естейт продава ЕКСКЛУЗИВНО промишлена сграда с перфектна локация в град Килифарево,на 10 км. от град Велико Търново.Сградата е с предназначение за ползване-за хранително-вкусова промишленост и разполага със застроена площ от 600 кв.м.-масивно строителство.Имотът е на един етаж и се сътои от три големи производствени помещения,работилница,офис,склад и гараж.Сградата е в много добро състояние-подовите настилки са мозайка,високи тавани,стени шпакловани и боядисани,няма течове и влага.Разполага с три входа,два от които за товаро-разтоварна дейност.Теренът е с площ от 2525 кв.м.-равен и ограден,в задния двор е оформена овощна градина и оранжерия.Много добър и удобен достъп до имота по асфалтов път в чертите на населеното място.Възможност за обслужване и достъп на товарни автомобили и бусове.Налични партиди за ток и вода,налична канализация.Имотът дава възможност за развитие на различни дейности- сладкарски цех,производство на различни хранителни продукти,фурна,както за склад и търговска дейност.Имот с отлична локация и параметри за развитие на бизнес.
Етаж от къща с двор и самостоятелен вход гр.Свищов

Етаж от къща с двор и самостоятелен вход гр.Свищов

62.999,00 ‎€
olx.bg Имоти Други Свищов 30+ дни
цена на кв.м 266,67 ‎€
Имотът се намира на тиха и спокойна улица.Жилището представлява два самостоятелни етажа с отделни входове.Продавам втория етаж 115кв.м.,който е с изцяло сменена дограма и врати.Настилки-ламиниран паркетСтени/таван-картон с двойна вата за по-добра изолация,гипсова шпакловка и латекс.ПРОДАВА СЕ С ОБЗАВЕЖДАНЕТО!!!Разпределение:Състои се от 6 стаиВходно антре,с вътрешно стълбище,което е пристройка към къщата с две стаи една над друга.Не са обзаведени.Едната,която е на етажа е с баня и подово отопление.Обзаведени са кухнята и три спални.Има тераса към кухнята.Двора е 230кв.м.,от които-Гараж 30кв.м.,със стая към него 10 кв.м.,подходяща за работилница или складНавес с барбекю-30кв.м.Две избени помещенияТаван-115кв.м.Градината е с озеленяване и много цветя,прекрасна за релаксиране през летните месеци.Възможни са огледи по всяко време.За повече информация 08******55
Давам бърза закуска под наем.

Давам бърза закуска под наем.

230,00 ‎€
olx.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 50 m²
Година на строителство 1985 г.
цена на кв.м 4,60 ‎€
Давам под наем бърза закуска с разработена дейност ЕАSYPAY .НАМИРА СЕ СРЕЩУ ТОВАРНИЯ ПОРТАЛ НА УНИВЕРСИТЕТА.
Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, картала

Дава под наем бизнес имот, гр. велико търново, картала

8.500,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 1700 m²
цена на кв.м 5,00 €
Агенция Болкан Естейт отдава под наем търговски площи в новопостроен търговски център в сграда със жилища и паркинг,е в един от най-бързо развиващите се квартали на Велико Търново- квартал Картала.Търговският комплекс е с обща площ 1700 кв.м.,като в момента не е разпределена територията на центъра и е възможно отделянето на 800-1000 кв.м. за супермаркет със собствен склад,сервизни помещения и паркоместа.Имотът е разположен на партерно ниво и разполага със собствени паркоместа. Цена за наем между 5 и 8 евро на кв.м.в зависимост от квадратурата,която се наема и довършителните работи. Точната квадратура може да бъде уговаряна допълнително,като обектът разполага с рампа за зареждане със стока и товарен асансьор.Жилищната сграда е завършена и разпродадена, в която има общо 115 апартамента,а в радиус от 300 метра има спирка на автобусите,голям ресторант и много жилищни сгради.В момента търговският център е на замазка и недовършен ,поради това ,че не се знае бъдещите собственици как ще искат да се организира пространството.Възможен е вариант на продажба в този вид ,или продажба в изцяло завършен вид.Цена по споразумение .
Продавам бивш офис на банка дск

Продавам бивш офис на банка дск

35.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Драганово 30+ дни
Квадратура 80 m²
цена на кв.м 437,50 €
Продавам бивша банка-офис,в село Драганово. Горна оряховица
Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

27.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 25 m²
цена на кв.м 1.080,00 €
Предлагам за продажба помещение със стут на 'Салон за красота' в непосредствена близост до бул.България. Помещението е сплощ 25кв.м и се състои от търговска част с обособени места за масаж и маникюр/козметик/, санитарен възел. Намира се на оживено място,до голям супермаркет.
Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

Продава бизнес имот, гр. велико търново, център

486.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Велико Търново 30+ дни
Квадратура 442 m²
цена на кв.м 1.099,55 €
Предлагаме за продажба самостоятелна бизнес сграда на 3 етажа с обща площ 442 кв.м. разпределени както следва:- първи етаж 123,49 кв.м;- втори етаж 152.95 кв.м;- трети етаж 165,56 кв.м. Активна е и опцията за продажба на етажите поотделно.Сградата е въведена в експлоатация през 2009 г. Пода и на трите етажа е от гранит, стените са с гипсова шпакловка, окачени тавани, ЛЕД осветление, големи витрини и достъп от две основни улици. Площта на всеки един от етажите е открита, без преградни стени. Между етажите има вътрешна връзка с отлично решени и позиционирани вътрешни стълбища. Архитектурата на сградата позволява на всяко ниво да се обособяват отделни зони за търговия, като всеки от етажите може да функционира и поотделно със самостоятелен достъп. На етажите има необходимите санитарни помещения. Статута в момента е - два магазина за промишлени стоки ( единия магазин е на първи етаж а втория магазин заема втория и третия етаж ). Имат самостоятелни партиди за ток и вода. Локацията е атрактивна, с голям пътникопоток, множество търговски обекти в непосредствена близост, достъпна е с градски транспорт, няма ограничения за паркиране. Сградата е подходяща за търговски център или представителство. Лесния достъп на всички нива я прави подходяща и за медицински център или клиника. Обявената цена е без включено ДДС.На покрива на сградата има монтирана и фотоволтаична система която се продава отделно. Инсталираната мощност е 20 kWp с договор за изкупуване до 2034 г.
Продава бизнес имот, гр. горна оряховица, област велико търново

Продава бизнес имот, гр. горна оряховица, област велико търново

58.500,00 €
bazar.bg Имоти Други Горна Оряховица 30+ дни
Квадратура 70 m²
цена на кв.м 835,71 €
Работещ козметичен салон за продажба с атрактивна локация в центъра на град Горна ОряховицаПредлаганият имот се намира в търговски център в град Горна Оряховица, който е на около 8 км от старата столица на България- град Велико Търново. Той е административен и стопански център на едноименната община Горна Оряховица. Селището е важен железопътен възел. В близост до града се намира гражданското летище Горна Оряховица.Помещението разполага с търговска площ от 70 кв. м и включва просторно търговско помещение- салон, оборудван санитарен възел, кабинет, просторна тераса.Имотът е в много добро състояние- след ремонт е, интериорът разполага с подова настилка теракот и ламиниран паркет, стените са боядисани с латекс, ПВЦ врати и дограма.Помещението е разположено в центъра на града, чудесно е за бизнес инвестиция, поради добрата си локация, предполагаща посещаемост. Възможни са преустройства според нуждите и вкуса на новите собственици.Моля, обърнете внимание, че актуалните цени са в евро. Цените в британски паундове и щатски долари са приблизителни и актуални към деня на публикуването на съответния имот. Ref : 120302
Основни категории в Област Велико Търново
Iată lista de orașe principale: Имоти Други