Добави обява

Всички обяви в категорията Имоти Други в Област Силистра

Цена
Дата на публикуване
Квадратура
Етаж
Намерени: 13 обяви в категорията Имоти Други в Област Силистра
Място под наем пред лидл град силистра

Място под наем пред лидл град силистра

500,00 ЛВ
bazar.bg Имоти Други Дулово 30+ дни
Квадратура 200 m²
цена на кв.м 2,50 ЛВ
Дава се наем площадка пред лидл за нов бизнес...
Бизнес имот

Бизнес имот

90.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Тутракан 30+ дни
цена на кв.м 2,50 €
Продава се рибно стопанство в регулация на гр. Тутракан. Размер на парцела е 5 дка. Разполага с бетонни басейни със собствена канализация. Всички разрешителни от РИОСВ, ОВОС и др. За допълнителни въпроси може да се свържете на посочения телефон.
Продава бизнес имот, с. кайнарджа, област силистра

Продава бизнес имот, с. кайнарджа, област силистра

445.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Кайнарджа 30+ дни
Квадратура 55500 m²
цена на кв.м 8,02 €
Производствено складов терен 55500м2 с голямо лице на асфалтов път с Кайнарджа.-Стратегическо местоположение на 30км от Силистра -връзка с ферибот Силистра-Калъраш, 120км от Варна и пристанище Варна, международно летище Варна и 147км от Русе и Дунав мост 1, 171 км до Букурещ, удобен ТИР достъп.-Равен терен , с лице 140м към асфалтов път, съществуващ трафопост в имота, водопровод,-Зона Пп предимно производствена с параметри Плътност 80% Кинт 2,5 с допустими вредни производства, възможно застрояване ЗП 44000м2, РЗП 111000м2.През имота преминава електропровод 20Кв средно напрежение и има съществуващ трафопост.Подходящ е за всякакви производства, складове, хладилна база с възможност за собствено електрозахранване, фабрика, завод, логистичен център, сервизна база.Обявената цена е без включен ДДС и разходи по сделката.* Част от снимките в офертата са индикативни и отразяват възможностите за бъдещо застрояване на зоната.
Продава бизнес имот, с. раздел, област ямбол

Продава бизнес имот, с. раздел, област ямбол

453.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Раздел 30+ дни
Квадратура 4376 m²
цена на кв.м 103,52 €
Капитал Инвест Брокерс с огромно удоволствие предлага на своите клиенти Туристическа Ловна Хижа, подходяща за лов, риболов, фирмени мероприятия, тим билдинги, почивка и релакс.Терените, върху които се намира имота са разположени на 11 км. Югоизточно от град Елхово в полупланинската местност Студено кладенче . В близост до река и язовир, същевременно на 230 км. до Истанбул, до Ямбол 55 км., до Бургас 70 км., до Варна 210 км. с международни летища и основни магистрали.ОБХВАТ НА ИМОТА:* Двуетажна масивна сграда столова с кухня, със застроена площ по 170 кв.м/сто и седемдесет квадратни метра/; РЗП 400м2. * 7 /седем/ броя бунгала със застроена площ от по 17,50 кв. м. за всяко едно от тях, като само бунгало 23 е със застроена площ 40 кв. м.; * Сграда Ловно-туристическа хижа Студено кладенче със застроена площ 540 кв. м. / РЗП 1050м2/ включваща три апартамента, четири двойни стаи, две тройни, конферентна зала, камина бар и др. Апартаментите и залите са оборудвани с камини - общо 6 броя. * Помпена станция със застроена площ от 20 кв. м. /двадесет квадратни метра/ Водо- захранването в помпената станция се извършва от една помпа модел МТ 12 х 4 с дебит 4 л/секунда. Помпата автоматично подава вода в резервоар с обем 75 куб. м., от които се захранва водопроводната мрежа. Вида на водопровода по техническата документация е от поцинковани тръби с диаметър ф 1 ¼ , ф ¾ и ф ½ , посредством черни тръби ф 50 мм се изтичат отпадъчните води. Хоризонталния събирателен канал е от стоманени тръби ф 150 мм ; * Мачтов трафопост със застроена площ от 20 кв. м. /двадесет квадратни метра/.Имотът има много добър потенциал за бъдещо използване, поради разположението му и обхвата на дейността, изградената инфраструктура и връзки, добри екологични условия, добра степен на възможност за използване на терена, като строителна основа. Като цяло обектът има добра перспектива за използване поради разположението си в планината, напълно екологичен район, разположен близо до река, язовир и гора. Едновременно с това всичко е в близост до гр. Елхово, лесно са достъпни, има изградена пътнотранспортна мрежа - асфалтов път.Построеното не попада в Натура 2000 по Директивата за птиците.За допълнителна информация и организиране на огледи се обадете на 0877 133 993 и цитирайте Оферта 20030698.
Конеферма - разработен бизнес с документи в с. сребърна, обл. силистра -цена 67 000лв - собственик п

Конеферма - разработен бизнес с документи в с. сребърна, обл. силистра -цена 67 000лв - собственик п

67.000,00 ЛВ
bazar.bg Имоти Други Сребърна 30+ дни
цена на кв.м 103,52 ЛВ
конеферма - разработен бизнес с документи в с. Сребърна, обл. Силистра-цена 67 000лв- СОБСТВЕНИК ПРОДАВА -парцел е - 2000кв.м изцяло узаконен развъдник за коне, щрауси, емо, патици, пауни, със всички документи, всички постройки са узаконени със нови документи и отговарят на всички изисквания, има канализация и партиди вода и ток, над 300кв.м постройки за различни животни, има и постройка за работник, готов законен работещ бизнес, към бизнеса има изграден сайт, страница и фейсбук група и локализацияСтелиян
Продава бизнес имот, гр. алфатар, област силистра

Продава бизнес имот, гр. алфатар, област силистра

1.500.000,00 ЛВ
bazar.bg Имоти Други Алфатар 30+ дни
Квадратура 4000 m²
цена на кв.м 375,00 ЛВ
Хижата е разположена в Държавно ловно стопанство Каракуз .Прилежащата часна земя е 4дка.РЗП 820кв.м. Изцяло санирана и реновирана.Напълно обзаведена.Състои се от първи етаж-голямя зала с камина,кухн с перално помещение, санитарен възел, гладачна стая.Втори етаж-два апартамента и една голяма хотелса стая.Трети етаж-два апартамента и една голяма хотелса стая.Два гаража,маза и котелно отделение. има постройка от две стаи до портала,навес,пещ и барбекю.
Продава селскостопанскa сградa в с. зафирово, обл. силистра

Продава селскостопанскa сградa в с. зафирово, обл. силистра

bazar.bg Имоти Други Зафирово 30+ дни
Квадратура 595 m²
Продава: Селскостопанскa сградa в с. Зафирово, обл.Силистра, общ. Главиница.Площ: 595 кв.мЦена: по договарянеЗа повече информация, моля, обадете се на посочения телефон!
Продава селскостопански сгради в с. зафирово, обл. силистра

Продава селскостопански сгради в с. зафирово, обл. силистра

bazar.bg Имоти Други Зафирово 30+ дни
Квадратура 1111 m²
Продава: Селскостопански сгради в стопанския двор на с. Зафирово, обл. Силистра, общ. Главиница.Намира се в непосредствена близост до главен път.Площ:Сграда 1 - 359 кв.мСграда 2 - 752 кв.мЦена: по договаряне.За повече информация, моля, обадете се на посочения телефон!
Продава бизнес имот, гр. силистра, център

Продава бизнес имот, гр. силистра, център

18.918,00 €
bazar.bg Имоти Други Силистра 30+ дни
Квадратура 25 m²
цена на кв.м 756,72 €
ЕРА ДРЪСТЪР ПРОДАВА търговско помещение, находящо се в района на 'Старата Автогара' - гр. Силистра, което го прави лесно достъпно.Помещението е със статут на фризьорски салон и е готово за развиване на бизнес. Отговаря на всички съвременни изисквания с всички необходими разрешителни. Състоящо се от основно помещение с обособени две работни места, коридор, складова част, санитарен възел.Помещение с PVC дограма, и подови настилки от теракот.Отоплението в имота както и охлаждането се осъществява чрез климатик, който е разположен в основното помещение. Намира се в сграда ново строителство, с отлична локация. Помещението може да се ползва за офис, магазин, за бизнес или инвестиция по идея на бъдещият собственик.Обадете се още сега за оглед: 0898503522Оферта 5600525
Продава бизнес имот, гр. силистра, малчика

Продава бизнес имот, гр. силистра, малчика

108.000,00 €
bazar.bg Имоти Други Силистра 30+ дни
цена на кв.м 756,72 €
Автокомплекс 'Метал' гр. Силистра разполога с:✅ Автомивка с работен салон, състоящ се от две клетки, изцяло оборудвани с висок клас водоструйки и паростроуйки (Kercher), свързани към централна помпена система, която позволява и опцията за самообслужване. Професионални прахосмукачка 'Kercher', система за подсушаване с въздушен пистолет, машина за пастиране, перяща прахосмукачка 'Kercher' и др. ✅ Изцяло обзаведено и оборудвано заведение, снабдено с хладилна витрина, кафе бар, маси и мека мебел за пълно удобство на клиентите.✅ Всички помещения разполагат с видеонаблюдение. ✅Други две клетки, една от които с канал, функциониращи като автомобилен сервиз и допълнителни сервизни помещения към тях.✅Собствен водоизточник, осигуряващ високо налягане и минимизиране на разходите.✅ Външна постройка, която може да бъде довършена и използвана за допълнителен автомобилен гараж/сервиз.✅ Паркинг за автомобили пред сградата;Ако имате въпроси или интерес не се колебайте се обадете на 0988895281.
Продава бизнес имот, гр. силистра, митница

Продава бизнес имот, гр. силистра, митница

bazar.bg Имоти Други Силистра 30+ дни
Квадратура 5350 m²
Бензиностанция, газстанция, автомивка и голям паркинг, на брега на река Дунав, в близост до Митница, в оживен жилищен район.
Продава се заведение в с. Калипетрово

Продава се заведение в с. Калипетрово

100.000,00 ЛВ
olx.bg Имоти Други Калипетрово 30+ дни
Квадратура 750 m²
Година на строителство 1980 г.
цена на кв.м 133,33 ЛВ
Продава се заведение в с. Калипетрово, обл. Силистра в идеален център. Имота е с площ от 750 кв.м. Застроената площ се състои от основна част, пригодена с бар за заведение, складово помещение, санитарен възел и кухня. Има лятна площадка от бетон с навес. Сградата се нуждае от ремонт, подходяща е както за жилищни цели така и за търговска дейност!South View Имоти Силистра съдейства при кандидатстване за жилищен или ипотечен кредит, за получаване на преференциални условия от всички банки. Посетете нашия уебсайт https://southview. bg, за да видите и други наши изгони предложения. Компанията работи със стандартна комисионна 3 % без ДДС от продажната цена при подписване на предварителен договор. Задължително се подписва протокол при всеки извършен оглед. За повече информация и при желание за оглед, не се колебайте да се свържете с водещия брокер.
Етаж от къща в Калипетрово

Етаж от къща в Калипетрово

75.000,00 ЛВ
olx.bg Имоти Други Калипетрово 30+ дни
Етаж 2
Квадратура 77 m²
Година на строителство 1985 г.
цена на кв.м 974,03 ЛВ
Имотът се намира до кметството, втори етаж от къща, състои се от дневна с кухненски бокс, хол с голяма тераса, спалня, баня с тоалетна, към него има маза и тавански етаж, дворно място с парко место. Отопление с локално парно. Изложение запад юг. В добро състояние.
Основни категории в Област Силистра
Iată lista de orașe principale: Имоти Други